torsdag 4. mars 2010




"VI SPISER OM LITT... "


 TERIYAKILAKS
  med sesamfrø og spinat

  4 porsjoner 5-minutters-ris
  800 g laksefilet
  1 1/2 dl teriyakisaus
  2 ss oliven- eller peanøttolje
  1 ts sesamfrø
  300 g frisk spinat

  1. Kok risen som angitt på pakken. Hold den varm.
  2. Del laksen i 4 stykker. Rør sammen teriyakisaus, olje og sesamfrø i en bolle. Legg i fisken og vend den i marinaden.
  3. Stek fisken i en stekepanne i litt av marinaden i et par minutter på hver side. Hell over all marinaden slik at sausen blir varm.
  4. Damp spinaten til den faller sammen. Server laksen med saus ris og spinat.
   Fra "Mat på 15 minutter"
   

0 Kommentarer:

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden