PANNA COTTA ALLA VANIGLIA CON SALSA DI LAMPONI
VANILJEPANNACOTTA MED BRINGEBÆRSAUS
1 liter fløte
3 vaniljestenger, skåret opp på langs
5 ss sukker
4 gelatinplater
Kok opp fløten sammen med vaniljestengene, ta kjelen av platen
og la det stå i 20 minutter så vaniljesmaken får satt seg.
Fjern så stengene og tilsett sukkeret.
Bløtlegg gelatinplatene i kaldt vann i ca. ett minutt til de er myke.
Klem ut vannet og ha dem i fløten. Rør om.
Fyll en form eller ha det i glass, og la det stå kjølig i 3-4 timer.
Slå bringebærsaus over ved servering.
BRINGEBÆRSAUS
2 kurver bringebær, ferske el frosne
3 dl sukkerlake (1,5 dl vann + 1,5 dl sukker)
1 ts sitronsaft
Kok opp vann og sukker under omrøring slik at
løser seg opp. Avkjøl.
Ha bringebærene i sukkerlaken.Tilsett sitronsaft.
Fra Italienske bufféer av Marco Baudone, Tomas Tengby og Stefan Andersson.
0 Kommentarer:
Legg inn en kommentar
Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]
<< Startsiden