"For pokker den er god den pastarett"
35 Tigerreker
10 Sjarlottløk, finhakket
800 gram friske cherrytomater
5 fedd hvitløk
1 stor håndfull grovhakket basilikum
1 stor håndfull grovhakket mynte
salt
5 dl hvitvin
1 terning hønsebuljong
1/2 finhakket rød chili
ca 500 gram sphagetti
Garnityr: Finhøvlet parmesan og noen blader basilikum og mynte
Retten rekker til 4 personer
Kok pasta som anvist på pakken.
Skrell Tigerrekene og snitt dem i ryggn og ta ut den sorte strengen. Finsnitt Sjarlottløken, fres dem i litt olje. Tilsett resten av ingrediensene utenom reker. Rekene skal kun surre i 3-4 minutter.
Retten rekker til 4 personer
2 Kommentarer:
Pastaretten egner seg ypperlig til gjestemat, men om du er hjemme alene og skal unne deg et godt måltid, kan den også annbefales.
Dere har kjent hverandre i åresvis og ses ofte. det er disse du foretrekker og lage mat til. Du har lyst til å gi dem noe riktig godt! De kommer til å like det uansett for det er deg de kommer for å treffe!
Legg inn en kommentar
Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]
<< Startsiden