onsdag 17. februar 2010

"For pokker den er god den pastarett"


35 Tigerreker
10 Sjarlottløk, finhakket
800 gram friske cherrytomater
5 fedd hvitløk
1 stor håndfull grovhakket basilikum
1 stor håndfull grovhakket mynte
salt
5 dl hvitvin
1 terning hønsebuljong
1/2 finhakket rød chili
ca 500 gram sphagetti

Garnityr: Finhøvlet parmesan og noen blader basilikum og mynte

Retten rekker til 4 personer
Kok pasta som anvist på pakken.
Skrell Tigerrekene og snitt dem i ryggn og ta ut den sorte strengen. Finsnitt Sjarlottløken, fres dem i litt olje. Tilsett resten av ingrediensene utenom reker. Rekene skal kun surre i 3-4 minutter.

Retten rekker til 4 personer

2 Kommentarer:

Blogger House of joy sa ...

Pastaretten egner seg ypperlig til gjestemat, men om du er hjemme alene og skal unne deg et godt måltid, kan den også annbefales.

17. februar 2010 kl. 11:20  
Blogger House of joy sa ...

Dere har kjent hverandre i åresvis og ses ofte. det er disse du foretrekker og lage mat til. Du har lyst til å gi dem noe riktig godt! De kommer til å like det uansett for det er deg de kommer for å treffe!

17. februar 2010 kl. 14:42  

Legg inn en kommentar

Abonner på Legg inn kommentarer [Atom]

<< Startsiden